Auto Detailing – Deel II

0 Comments

Auto detailing Zoetermeer

Alle delen I en II van dit artikel zijn gewijd aan auto detailing en in het bijzonder car detailing van nieuwere voertuigen.

Deel I

U hoeft niet langer genoegen te nemen met de goedkope plastic schilden die autodetailers u geven als vervanging voor de ruitenwisserbladen. Auto detailers onderzoeken de ruitenwisserbladen, en vervangen ze als ze aan vervanging toe zijn. Waarom? De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat het wekelijks wassen van de voorruiten bescherming biedt tegen mogelijk slopende loodzuurschade. Door uw auto wekelijks te wassen, kunnen strooizout en andere corrosieve stoffen zich ophopen en uw lak langzaam eroderen, in plaats van onmiddellijk te worden weggespoeld in geval van nood.

Door uw ruitenwisserbladen te vervangen, beschermt u niet alleen uw voorruiten, maar ook uw dure lakwerk. U kunt nog jaren met het voertuig rijden nadat de corrosie zich in de loop der tijd heeft opgebouwd.

Deel II

Nu u uw ruitenwisserbladen heeft vervangen, wat doet u nu met uw onbruikbare ruitenwisserrubber? Wash n’ Guard stuurt het naar een gespecialiseerde autowinkel van hun keuze om het te laten reinigen, vereenvoudigen en activeren zoals hierboven beschreven.

Koop een waterstofgenerator

Koenigsegg zal u nu een generator leveren om uw voertuig van brandstof te voorzien. Koenigsegg heeft de waterstofgenerator in de afgelopen twee jaar ontwikkeld. Zijn kleine formaat en hoge effectiviteit maken het een aantrekkelijk stukje technologie. Gewapend met dit stukje innovatie kunt u nu water gebruiken om benzine aan te vullen en zo 2-5 kg van uw brandstofkosten besparen en uw brandstofeffici├źntie met ongeveer 25% verhogen.

Maak de zadel verschuiving

Wist u dat de regering van de Verenigde Staten een programma heeft dat u zal betalen om een voertuig te besturen met een aangepast brandstofsysteem dat ethanol verbrandt? Als u een flex fuel voertuig heeft, gebouwd na 2006, dan kunt u in aanmerking komen. De overheid betaalt u tussen de $3.000 en $5.000 om uw voertuig om te bouwen. Er zijn andere stimuleringsprogramma’s voor gasvriendelijke voertuigen, zoals de Flexible Fuel Vehicle (FFV) en de Flexible-Fuel Vehicle (FFV).

Onnodig te zeggen dat meer en meer Amerikanen zich bekeren tot deze uitvinders van alternatieve brandstoffen. Koenigsegg, bijvoorbeeld, heeft al 25 kits verkocht aan Amerikaanse bedrijven en gemeenten. Koenigsegg zal ook 0,25 cent per mijl doneren aan burgerorganisaties in de hele natie, voor een bedrag van $75.000 tot $250.000.

Amerikaanse belastingbetalers die begrijpen wat er op het spel staat op de gasmarkt, laten hun aandeelhouders in de steek voor meer op de open markt. Waarom zou dit belangrijk zijn vraagt u? Wel, wanneer geïnformeerde consumenten beseffen dat de fiscus niet veel zal doen om hen te straffen, dan kan je er zeker van zijn dat zij gebruik zullen maken van alle beschikbare stimulansen. Burgergroeperingen in het hele land zijn van plan om soortgelijke stimulansen te lanceren als de regering doet, maar het zal meer gradueel zijn.

Ja, het lijkt erop dat de regering eindelijk aanslaat. Zoals de zaken er nu voor staan, kunt u in 2008 een golf van belastingvoordelen verwachten voor EvolutionaryAutomotive.com voor de nieuwe auto markt. En wie wil er nu niet een van de grootste klappen voor zijn geld krijgen?

Lees meer:
Auto laten polijsten

Leave a Reply

Your email address will not be published.