Auto- en auto-onderhoud

0 Comments

 

 

auto garage

Auto- en auto-onderhoud hoeft geen sleur te zijn – het kan zelfs leuk zijn. Als u de basis leert en een handboek met basisbeginselen krijgt om u te helpen, zult u nooit een auto-professional nodig hebben om enig werk voor u te doen. Zelfs als je al professionals om de klus te klaren, het plezier is vaak verloren op hen, omdat je waarschijnlijk toch wel te weten komen.

Elke professional die in de auto-industrie werkzaam is, heeft wel eens van autopoetsen gehoord. Sommigen van hen doen eigenlijk al hun eigen werk polijsten en repareren van de fijnere punten, terwijl anderen liever anderen voor speciale taken. Hoe ze ook denken over autopoetsen, ze hebben allemaal in wezen hun eigen manier om het te doen. Over het algemeen, mensen die eigenaar zijn van vrij nieuwe auto’s, de weegt in op dit onderwerp zijn langs de lijnen van 20 tot 30%.

Wanneer u overweegt uw zuurverdiende geld aan autocosmetica en -diensten uit te geven, zal uw perceptie vergelijkbaar zijn. Natuurlijk is regelmatige verzorging van de auto erg belangrijk. Een goed verzorgde auto vertelt u veel over de bestuurder die ermee rijdt en die probeert ervoor te zorgen dat hij een goede indruk maakt als hij achter het stuur zit.

Dit is de reden waarom een koper zal kijken voor bepaalde dingen bij het kiezen van polish of wax voor hun auto. Ze zullen over het algemeen de blanke lak en de blanke laklaag zo instellen dat ze complementair zijn met het gevoel en het uiterlijk van de auto.

Bijvoorbeeld – lipgloss match is een poetsmiddel dat de lipgloss van de auto zal verbeteren. De polijstmiddelenbedrijven van lipgloss concentreren zich gewoonlijk op de kleuren van de lippen en bepalen welke kleuren het best zullen staan bij een bepaalde lipgloss. Zo weerkaatst de lipgloss het licht en is het een soort nabootsing van de oorspronkelijke afwerking van de auto.

Over het algemeen is glans een polijstmiddel dat niet meer is dan een deftig woord voor een spiegelglans. Glanspolish werkt door het polijsten van het oppervlak waardoor een gladde afwerking ontstaat en een beschermend laagje wordt toegevoegd. De meeste glanspolishes worden geleverd met een versterker die puur, glanzend, of iets donkerder is dan de polish. Een glansversterker zal de glans versterken en de lipgloss modelleren.

Een ander poetsmiddel dat Clean to Perfection relatief nieuw is op de poetsmiddelenmarkt is de blanke lak. Net als lipgloss wordt clear coat polish vooral gebruikt om een beschermende laag over de lak van een auto aan te brengen. Het is niet zo licht, en heeft een grotere diepte van kleur in het eindproduct. Clear coat polish is een donkerder, bijna glimmende steen vorm van spiegel afwerking die wordt gebruikt in de eerste plaats om een kleur toe te voegen dat maakt de auto er dynamisch, boos, of dramatisch.

Opgemerkt moet worden dat blanke lak soms wordt gebruikt door autoliefhebbers om hun auto een sterk aangepast uiterlijk te geven. Dit type van aangepaste verf is niet voor iedereen.

In de afgelopen tien jaar zijn er verschillende autoverzorgingsproducten en -technieken beschikbaar gekomen. Ze zijn geëvolueerd tot meer een stijlstatement en een aanduiding van iemands persoonlijkheid, eerder dan een specifieke functie. Het is nu een stijlstatement, net zoals de kleding die u vandaag wilt dragen of de accessoires die u aan uw auto wilt toevoegen.

Zoals eerder gezegd zijn de autoverzorgingsprodukten geëvolueerd en veranderd, samen met de smaak van de consument. Dit gezegd zijnde, volgt hieronder een lijst van wat kan worden beschouwd als eenmalige, goedkope autoverzorgingsprodukten en -diensten waarvan u wellicht gebruik wenst te maken.

Dus, voor uw auto zorg budget, en hopelijk deze lijst zal u helpen beslissen welke u wilt gaan en investeren in.

Auto Pools

Als u op zoek bent naar een probleemloze manier om uw auto glanzend en mooi te houden, zijn er een aantal autopoetsproducten van goede kwaliteit beschikbaar. Deze producten zijn meestal zeer goed in het verwijderen van die vieze laag stof en vuil die zich in de loop van de tijd ophoopt, maar zoals elk ander product vereisen ze wel een beetje kennis voordat u ze op uw auto gebruikt.

Als u niet zeker weet welk type autopoetsmiddel het beste is voor u en uw auto, is dit wat ik u zou aanraden. Als u geen autopoetsmiddel wilt gebruiken, kies dan voor een wax op basis van een oplosmiddel. Dit type wax is een stuk makkelijker aan te brengen en makkelijker te gebruiken dan de waxen op basis van oplosmiddelen die een vervuiling zijn voor je auto. Dit is aan te raden als u een zeer jonge auto heeft, of een auto die schoon is en al een lange tijd niet is gebruikt. De hoeveelheid stof die een wax op basis van oplosmiddelen op uw auto zal doen neerdwarrelen is praktisch onmogelijk te berekenen, omdat u elke keer een laag nieuw vuil op uw auto creëert, terwijl een autopoetsmiddel het oppervlak schoonmaakt en afschermt, er is geen risico dat dat soort vuil op het oppervlak van uw auto blijft zitten.

icatie. De wassen op basis van Santrogen zullen niet veel documentatie bij het aanbrengen vereisen, aangezien zij werkelijk eenvoudig te gebruiken en te trekken zijn, dan in feite, voor een beginneling om met één laag van uw autopoetsmiddel te verwijderen. Na de auto verzorging en polijsten taken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.