De Rijschool

0 Comments

Rijschool Eindhoven

De rijschool waar ik leerde rijden, nam zowel mijn vader als mij mee. Toen ik mijn examen haalde, was dat de eerste keer dat ik met een vrouwelijke chauffeur had gereden, het voelde echt alsof ik uit een raket was gestapt. Het was de eerste keer dat ik echt in relatieve rust had gereisd en heel wat kilometers had afgelegd op een enkele lading elektriciteit, water en benzine. Rijden 100 mijl in het weekend is vrij veeleisend ik geef u toe, en als je niet leren rijden op deze manier is er een grote kans dat je op een dag zal worden achtergelaten gestrand, dus er zijn instructie mogelijkheden op tal van sites.

De eerste zes maanden van het leren rijden is inderdaad zeer cruciaal. Het slagen voor uw rijexamen zal afhangen van uw vermogen als chauffeur, in tegenstelling tot uw het hebben van een deskundige rijlessen, je ouders, enz., dus het is van vitaal belang dat u de beste rijlessen mogelijk te maken. Veel nieuwe bestuurders gaan naar rijschool als een laatste redmiddel als ze gebrek aan vertrouwen en zou liever naar een sociale dienst in plaats daarvan, maar het is geen deal voor degenen met de gave van de gab om zweep een auto rond en dan zitten achter het stuur voor twintig harde minuten non-stops totdat u aankomt op uw bestemming. Voor zulke mensen is het een roeping om ervoor te zorgen dat zij het beste rijgedrag krijgen van de wet en hun eigen geluk.

En voor de jongeren die ouders hebben die nog steeds niet blij zijn met het rijgedrag van hun kind. Veel ouders deze dagen, mezelf inbegrepen, haat het zien van rijbewijs tranen en benzine rekeningen als we rijden van en naar school en werk. De maatschappij van vandaag kan erg achterlijk zijn en als je opgroeit in een respectabel gezin en beide ouders in dienst hebt, hoef je niet ooit in de situatie te zijn geweest waarin je ouders verkeerden of nu nog gedwongen worden om naar een of andere openbare school te gaan.

Als je ouders hebt zoals de mijne die je nog steeds de schuld geven van je eigen fouten, zou ik gewoon voorstellen dat je ze negeert totdat je het tegendeel kunt bewijzen, ik ben persoonlijk over de lokale dagelijkse limiet gegaan van bevriend raken met mensen, twee keer de limiet van dingen kopen, mijn spaargeld innen en drugs gebruiken, en doorgaan op die weg. Je kunt een huis kopen, een gezin stichten en zo, maar tenzij je een superreus voetvast hebt, ben je zo goed als bars en een boek De regering schijnt te denken dat het een eerlijke kans is.

Bovenstaand citaat is van Mark, die momenteel in een knaloranje Opel Vivaro rijdt die in de stromende regen stilstaat. Hij mag dan jong zijn en zeker van zichzelf, maar zoals u kunt zien heeft hij meer dan genoeg moxie om hem door de zoveelste drempel te loodsen.

In welke stad we ook wonen, we moeten allemaal naar ons werk, naar school, naar clubs, naar het postkantoor en naar de supermarkt. Het is net alsof je een baby hebt, je raakt echt gehecht aan je kind en je wilt dat het het goed doet met sporten en dat het genoeg eet, meer dan een zak nootjes. Als de jaren rollen door de verleidingen om ze te nemen op begeleide excursies grow.idding ze in een auto alleen ouder kan het belang van onder toezicht kid hood.Keeping ze in gezonde vaak zien een gebrek aan beloning anders dan van papa en vrienden, omdat je niet in de bestuurdersstoel waardoor ze dingen doen ze niet zouden doen als een leerling bestuurder zou doen.

Het rijexamen en wat het allemaal betekent.

Terugdenkend aan mijn eerste test kreeg ik de wielen maar een paar kilometer in beweging. Dat was het eigenlijk, ik moet ongeveer tien minuten van vreugde hebben genoten voordat ik te horen kreeg dat ik mijn lot zou ontmoeten. “Volgt u mij alstublieft” zei de ambtenaar toen ik in de auto stapte. Dat deed ik en de volgende twintig minuten kreeg ik te horen dat ik een handvol was, omdat ik de patrouilleur, die in de auto zat, te dicht op de huid zat. Hij vroeg me toen of ik klaar was en of hij me het experiment CDR wilde overhandigen. Ik stemde toe en bij het wegrijden zei hij “ok√©, kijk uit hoe je je gedraagt”. Ik wist niet of hij wel zo’n goede vriend was. We reden het stadscentrum uit en reden over een vrij smalle landweg. Ik volgde een beetje te dicht en de voorligger besloot me op het laatste moment te snijden. Ik was een beetje ongerust maar had niet echt veel twijfels over mijn examen. Toen kwamen we bij een scherpe bocht van 90 graden, ik zat meteen op de verkeerde baan, maar terwijl we dit deden zag ik een rij auto’s op me afkomen met een vrolijk accelererend tempo. Onnodig te zeggen dat ik nu verder op de weg zat dan ik was geweest, de auto voor mij vertraagde iets om mij in staat te stellen in te halen.

Lees meer:
Autorijlessen Eindhoven 
Autorijschool Eindhoven

Leave a Reply

Your email address will not be published.