De Taxi Meter

0 Comments

Taxi Schijndel

De taximeter neemt de betaling van de passagier aan en levert in ruil een gelijkwaardig bedrag, meestal uitgedrukt in verhouding tot de duur van de reis. Hoe kostbaarder de brandstof is in termen van afstand en verstreken tijd, hoe meer de taxi in rekening brengt.

Het systeem is zo opgezet dat de taxichauffeur een vast aantal tarieven heeft waaruit hij kan putten. Veel taxi’s zullen nu alleen contant geld of een kredietkaart aanvaarden als betaling en er zullen dus geen glazen champagne of een bos bloemen in de taxi belanden, waarvan je misschien denkt dat ze er zullen belanden. De stimulans voor de taxichauffeur is dat zijn of haar tarieven afhankelijk zijn van de waarde van de verbruikte brandstof, want hoe meer brandstof/luchtmoleculen worden verbrand, hoe hoger het potentieel voor inkomsten, zodat de taxichauffeurs regelmatig moeten controleren hoeveel brandstof er wordt verbruikt en in welke hoeveelheden.

Bovendien maakt deze afhankelijkheid van de brandstofbron taxivervoerders zeer concurrerend, aangezien zij slechts een vast aantal klanten van één plaats zullen vervoeren, zij zullen luisteren naarVervangingskostenperiodes van de schokdemper wanneer de klant het voertuig probeert te verlaten, en zij zullen passagiers pas verlaten wanneer deze terugkeren om ervoor te zorgen dat de gemaakte kosten niet hoger zijn dan de bestaande kosten.

De taxi-tenders moeten de temperatuur en de druk van iedereen die in het voertuig, evenals compartiment, om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel is te controleren. Als de klanten niet op regelmatige basis van zitplaatsen worden voorzien, zullen zij geïrriteerd en mogelijk gewelddadig worden, maar als de klanten comfortabeler in hun zetels zitten, zullen de taxibedrijven minder geneigd zijn om potentiële problemen aan te pakken. Deze pro-actieve aanpak van de taxibedrijven heeft zelfs geleid tot betalingsmogelijkheden die de klanten in staat stellen te betalen met een kredietkaart, waardoor de betaling automatisch gebeurt terwijl de passagier gebruik maakt van de dienst.

Sommige taxi-aanbieders waarschuwen hun klanten zelfs voor de gevolgen van liegen over de zitplaatscapaciteit van een voertuig dat zij gaan vervoeren, in het geval dat zij oneerlijk waren over het aantal personen dat in het voertuig zou plaatsnemen. Blijkbaar wordt een offerte niet gecomprimeerd door de tijd, omdat twee personen niet comfortabel op één zitplaats kunnen zitten, ook al is dat wel mogelijk. Hoewel sommige aanbestedende diensten liever zouden zien dat hun klanten SOMMIGE cabriolet rept, aanvaarden aanbestedende diensten geen wreedheden.

Deze biologisch-dynamische methode van interactie met klanten en hun tenders strekt zich uit tot de tijd dat de klanten zitten. De tenders hebben geleerd dat door hun klanten alert te houden, de meeste van hun collega’s hetzelfde zullen doen. Door de mensen alert te houden, zullen er minder formulieren nodig zijn en zal men betere offertes krijgen, periodes die de taxi vrezen. Meer uren kunnen niet worden gereden omdat ochtenden, avonden en zaterdagen zijn wanneer de meeste mensen die werken in de ochtend daadwerkelijk klaar te krijgen en naar het werk te gaan. Het veranderen van de houding van de taxichauffeur, zelfs maar voor 5 minuten, kan een enorme impact hebben op hoe zijn of haar passagiers in de toekomst zaken zullen doen met het voertuig. Wanneer de houding van een piloot meer congruent is met de passagiers en de neiging is voor hen om naar de cockpit te zwermen, heeft de piloot minder kans om in een draaikolk van schuldgevoelens getrokken te worden tijdens de vluchttijd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.