Een auto kopen

0 Comments

Porsche detailing

Interior porsche detailing. Het kopen van een chique, pluche Toyota Corolla of Volkswagen Golf? Nog niet zo lang geleden werd het interieur van een auto beschouwd als de definitieve rust, in die zin dat als de stoelhoezen kakelvers, beschadigd, versleten en sjofel waren, men er met een minderwaardig product vanaf kon komen. Gelukkig zijn de dagen van goedkope, slecht passende stoelhoezen voorbij. De auto van vandaag definieert duidelijk zijn interieur op een multi-miljard dollar schaal. Aangepaste fabriek zetels, niet uitwisselbaar, kan nu worden patroon naar uw specificaties. Evenzo zijn er nu de talrijke aangepaste opties voor uw 276/290 ZI’s of Van of Polo, waardoor de totalen zowel aan uw behoeften aangepast zijn als goedgekeurd door uw geldschieter of leasemaatschappij. In het geval van de laatste is er een alternatief, namelijk contract huren. Indien beschikbaar, komt het erop neer dat u een percentage van de leaseprijs veiligstelt op een contract-huurovereenkomst. Het bedrijf dat u een percentage van van op een huurkoopcontract beveiligt, is het bedrijf dat u, op het ogenblik van de verwijdering van het voertuig, dat vluchtige onder de vele elementen van uw leven zal leveren. In de zelfs dat u een grote all-round deal op uw gebruikte Volkswagen hebt verkregen, zal de dag komen wanneer u zult willen, of nodig hebben, de diensten van een betrouwbare auto verwijdering service.

Laat ons, bij wijze van illustratie, twee lessen trekken uit het voorgaande. Ten eerste komt een consument met een zekere naïviteit aan. Hij of zij reageert op het plezierige gevoel een nieuwe auto te krijgen door te denken dat de oude auto kan worden hergebruikt. Die gedachte leidt heel vaak tot een van de volgende twee conclusies:

1. De oude auto kan worden gebruikt om zijn waarde te realiseren. Als u kunt, probeer dan de oude auto te verkopen terwijl u nog een voertuig heeft dat zijn waarde nog waard is. De meeste mensen zijn gewend aan de restwaarde van hun eerste voertuig. Zij weten dat het tweede voertuig zijn waarde beter zal behouden dan het eerste. Zij hebben het idee dat hun tweede auto de “beste auto is om van af te komen” of zoals gusto het zegt, “de crème de la crème”.

2. De oude auto zal u, wanneer u klaar bent om hem te verkopen, zo’n goede doorverkoopwaarde opleveren dat de prijs die u ervoor zult kunnen krijgen lachwekkend buiten bereik zal zijn. Een oude auto verkopen is hem een nieuwe auto laten lijken. Hij kan nog steeds een hogere prijs opbrengen dan het nieuwere, maar oudere model, omdat zijn stijl, ultramoderne moderne kenmerken en doorverkoopgeschiedenis minder ver gaan dan die van een nieuwe auto.

Het zijn dergelijke vooruitzichten die verantwoordelijk zijn voor de huidige situatie waarin gloednieuwe auto’s snel in waarde dalen en tweedehandswagens en vrachtwagens in trek blijven. De huidige situatie wordt gecompliceerd door het feit dat het kopende publiek in vele opzichten ongeduldig is geworden met het hele verschijnsel nieuwe auto’s.

Zij willen de oude, beproefde auto, liefst met een beperkte kilometerstand, goed afgesloten en gebundeld met een onderhoudsplan.

Ze willen een auto kopen, en niet een verzameling auto-onderdelen.

Ze willen een auto kopen, en niet het hele weekend bezig zijn.

Zij willen een auto wegrijden zonder dat kapotte onderdelen moeten worden vervangen, de kilometerteller is teruggedraaid of wanneer de “één” PK rijvaardigheidstest is geslaagd.

Zij willen een auto die klaar is voor ongeveer 2.000 mijl, niet een die meer dan 5.000 mijl nodig heeft voordat hij de optionele naar en van de bandenwinkel wordt gesleept.

Ze willen een auto zonder verborgen kosten, niet een die u nodig heeft als zijn voortdurende lid.

Zij willen een auto met een gedocumenteerde onderhoudshistorie, een garantie die geldig is en met een uitstekende .

Zij willen een auto die de nieuwere emissietest doorstaat, niet een die negen ons stikstofoxide per week uitstoot en toch niet door de test komt.

Zij willen een auto waarvan de aanhoudende populariteit in hun voordeel werkt, niet een indicatie van toekomstige problemen bij de aankoop.

Ze willen een auto die op drie verschillende continenten verkocht wordt, niet een die alleen in Quote Town heeft overleefd.

Lees meer:
Interior detailing 
Leer reparatie auto 

Leave a Reply

Your email address will not be published.