Hoe bereid je je voor op een APK-keuring?

0 Comments

APK Zoetermeer

Het voorbeeld van de APK in High Wycombe is voor een voertuig dat op of vóór 1 augustus 1998 in het register is ingeschreven en dat zich opmaakt voor de APK-keuring. U ontvangt uw registratiedocumenten per post en normaal gesproken moet u deze binnen 10 dagen na afgifte van de zadeltijkeuring door de registratieautoriteit in High Wycombe in ontvangst nemen. Het kan zijn dat u de tijd voor verzending moet verkorten als u speciale omstandigheden heeft, voor meer informatie kunt u vandaag nog spreken met een van de zeer gewaardeerde gepersonaliseerde nummerplaat experts.

Wat betekent een mislukking?

De registrerende ambtenaar zal uw auto met een onvoldoende markeren als een van de punten niet volledig in overeenstemming is met de wettelijke eisen die door de staat Wagination worden gesteld. Er wordt onder meer gecontroleerd of de: koplampen, ruitenwissers, niet overmatig vuile ruitensproeiers, uitlaatsysteem in goede staat is enz.

Ik overweeg een auto te kopen in gadget Wycombe en mijn voertuig staat op het punt gekeurd te worden. Wat moet ik doen? Wat moet ik doen? Wat moet ik niet doen?

Het belangrijkste is om de conditie van het voertuig te begrijpen om uitval te voorkomen. Als u naar een APK-keuring gaat, wilt u er zeker van zijn dat uw auto in de best mogelijke staat verkeert. U wilt het voertuig te bekijken om een goed idee van de algehele conditie te krijgen. Het laatste wat je wilt is niet te passeren en je gaat te hebben om een regeling voor u om het voertuig weer te rijden vast te stellen. Met andere woorden u wilt ervoor zorgen dat het in de best mogelijke conditie is voor APK. APK-keuringen zijn specifiek bedoeld om de veiligheid en verkeersgeschiktheid van voertuigen die personenauto’s en motorfietsen te controleren. Hoewel een aantal wegvoertuigen ook worden getest op conditieaspecten, worden deze getest als een secundaire “wash-sale” service. De afdeling High Wycombe Services zal uw auto op zijn minst grondig op conditie controleren wanneer deze de weg op gaat of ten behoeve van een APK-keuring. De conditie van uw auto, inclusief de carrosserie en het chassis wordt echter ook getest wanneer het voertuig in het keuringsstation is ten behoeve van een apart (APK) onderzoek. Met andere woorden, de auto wordt op precies dezelfde manier gecontroleerd als wanneer u uw auto naar een APK-keuring zou brengen, maar het is een apart onderzoek.

Moet ik naar High Wycombe voor een inspectie?

Om het milieu te beschermen en aan de wetgeving te voldoen, worden de tests uitgevoerd in specifieke beveiligde testfaciliteiten in High Wycombe. U kunt uw auto echter op elk gewenst moment inleveren voor de test. U bent niet verplicht de testfaciliteit in Wycombe te bezoeken, maar het is wel een goed gebruik. Als u denkt dat uw auto moet worden verbeterd om te slagen voor de test, kunt u het naar een rijschool en laat het controleren. Als het niet in staat is om de test te halen of als je het opnieuw hebt laten testen omdat het niet lukte, kan de hertest online worden uitgevoerd.

De omgeving waarin uw auto wordt getest omvat het volgende: motorolie, remolie, uitlaatrook, uitlaattemperatuur, stoelen, stijlen en dat omvat ook de voorruit.

Alle bovengenoemde elementen maken deel uit van het door het autokeuringagentschap vereiste document van de Operator Procedure 5, dat erop gericht is de brandstofverspilling tot een minimum te beperken en de luchtverontreiniging te helpen verminderen.

U moet bepaalde kennis en vaardigheid om te kunnen slagen voor de Driver Knowledge Test met succes. Als u dit niet weet of heeft, zal deze sectie op het Koti Sayling Automotive Centre Wanage zeer nuttig voor u zijn.

Lees meer:
Garage Zoetermeer
Autobedrijf Zoetermeer 

Leave a Reply

Your email address will not be published.