Hoe je voor te bereiden op je rijexamen

0 Comments

Rijschool Breda

10. Vraag rond. Begin met je vrienden, familie en weet hun rij-ervaringen, waar ze namen hun rijexamen. Het kopen van een auto voor hen is een heel goed idee ook. Kies niet voor een rijschool alleen maar omdat van het krijgen van uw leeftijd 16 kan te vroeg zijn. U kunt ook willen investeren in een thuisrijder, commerciële bestuurder, of stagiair.

11. Vraag om aanbevelingen van je vrienden en familieleden. Zij kennen misschien een school. Vermeld de school zowel op je telefoon als bij het zoeken op internet. U kunt uw vrienden ook vertellen over speciale Atom-media in de vorm van een FAQ-pagina.

12. Als de tijd voor het examen is aangebroken, zorg dan dat je goed voorbereid bent. Vergeet niet te studeren, te oefenen en serieuze doelen te stellen. Expo en de examinatoren zijn er zeer op gebrand dat u slaagt voor de test. Vergeet niet dat je, ook al ben je eerder gezakt voor het examen, nog twee kansen hebt.

13. Lees de volledige wet op het verlichtingssysteem. U kunt ook video aankondigingen bestuderen voor de verlof test.

14. Leer de datum van het verlof examen, wanneer en waar het zal plaatsvinden, en wat de examenperiode is. Uw geheugen moet fris zijn, en nog niet aangetast door het koude weer. U moet ook kalm en ernstig blijven. U mag in geen geval tekenen van nervositeit of opwinding vertonen.

15. Wanneer de examinator u foto’s begint te tonen van de belangrijkste onderdelen van het voertuig, dat u zult gebruiken, kijk dan goed naar de woorden op de foto. Al deze details moeten met de vereiste nauwkeurigheid zijn aangebracht. Anders is het mogelijk dat de examinator niet in staat is het correct te controleren.

16. Om je kennis te bewijzen, moet je ervoor zorgen dat je de betekenis begrijpt van alle 16 punten waarover overeenstemming bestaat.

17. U kunt de hulp van een tolk inroepen als u het Engels niet duidelijk verstaat. De test duurt ongeveer 50 minuten. Laat u door meer dan één persoon helpen, als u met meer dan één persoon bent.

18. De rijbewijstoets omvat categorieën en subcategorieën. Sommige verlof tests omvatten een rijtest en een visie test. De meeste hebben minstens 30 uur rijden onder toezicht nodig. En meer dan 15 uur is nodig voor een FF/L vanwege de veiligheid. En omdat bestuurders zoveel meemaken als passagiers, hebben ze ongeveer 50 – 60 uur gecombineerde ervaring nodig.

19. De zichttest is bijzonder belangrijk. U moet een glimp kunnen opvangen van de belangrijkste punten op de weg, zoals borden, signalen en wegmarkeringen. Bestuurders die van rijstrook moeten veranderen, met andere uitrijdende voertuigen moeten invoegen of andere taken moeten uitvoeren, moeten hiermee vertrouwd zijn. Let op veelgemaakte fouten, zoals het niet registreren bij het wisselen van rijstrook, of het niet controleren om kruisingen te maken, zelfs met verkeerslichten. Veel voorkomende fouten omvatten niet weten wat een “veilige” signaal, of niet annuleren van een bocht naar links of het maken van een bocht naar links in de juiste lijn van het verkeer.

20. In plaats van u zorgen te maken over uw examinator, moet u vertrouwen hebben in uw rijvaardigheid. Als je genoeg hebt gestudeerd en geoefend, hoef je je nergens zorgen over te maken. Het grootste probleem van allemaal is bang zijn om te falen.

Het is belangrijk te onthouden dat het slimste wat je kunt doen is leren van je fouten, en je meer voorbereiden voor de volgende keer. Elke keer dat je oefent, bouw je aan je vaardigheden en kennis, en vergroot je dus je kansen om te slagen voor de test. Aan de andere kant, als je niet genoeg oefenen, je zenuwen zou kunnen krijgen het beste van je. Ook al is oefening de meest effectieve aanpak, zenuwen kunnen nog steeds invloed hebben op uw rijvaardigheid, dus het beoefenen van goede defensief rijden gewoonten is belangrijk.

Lees meer:
Rijschool Etten leur 
Rijschool Roosendaal

Leave a Reply

Your email address will not be published.