Hoe maak je je auto schoon?

0 Comments

Tesla wrappen

Als je een Tesla wrap op je auto wilt zetten, moet je het eerst waterdicht maken. Om te voorkomen dat de vinyl wrap eraf waait controleer het weer in uw buurt en uw omgeving. Is er veel regen? Hoe vaak schijnt de zon? Is er veel sneeuw of ijs? Hoeveel films, tv of films hebben een UV schema gemaakt zodat de wrap blijft zitten? Als je in het zuidwesten woont waar het veel regent, is UV-scheme niet zo’n goed idee omdat je dan uiteindelijk vocht naar boven krijgt.

Zorg er in bijna alle omstandigheden voor dat het oppervlak waarop u werkt volledig schoon is. Controleer of er oliƫn, smeermiddelen, benzineresten, enz. op het oppervlak zitten. Als u denkt dat die er zijn, verwijder dan de wikkels en schrob grondig. Als dit niet lukt, breng dan de wikkel opnieuw aan zoals hierboven beschreven.

Voordat u de auto start, zorg ervoor dat hij zo schoon mogelijk is. Ga naar een car wash of breng uw auto naar een car wash. De beste tijd om uw auto schoon te maken is vroeg in de ochtend voordat de zon ondergaat. Dit minimaliseert de kans dat water opdroogt op het oppervlak. Als u dit uitputtend volgt, zal uw auto, ongeacht of het een cabriolet of een sedan is, maximale schoonheid behouden omdat alles op de auto zal blijven zitten. Het laatste wat u wilt is uw auto beschadigen.

Voorbereiding van de carrosserie Wanneer u klaar bent om de car wrap aan te brengen, moet u eerst de carrosserie van het voertuig verwijderen. Verwijder vervolgens alle accessoires van het voertuig, zoals radio’s, luidsprekers, luchtverfrissers, enz. Reinig vervolgens het oppervlak waar u de wrap gaat aanbrengen. Breng dan gulzig de raam tint aan. Zorg ervoor dat u het overtollige water eruit knijpt. De truc achter het aanbrengen van de window tint is om een zijwaartse beweging te gebruiken. Niet schrobben of wringen, want dan kan de wrap mislukken. Breng een lichte laag van de raam tint aan, laat de folie ongeveer 15 minuten drogen. Verwijderen Bij het verwijderen van de tint is het sterk aan te bevelen siliconen te gebruiken. Rubbers tasten de duurzaamheid van de tint aan. Bij het aanbrengen van de tint, controleer de UV-index. De tint is vrijwel altijd het hoogst op de auto als deze op de ramen zit. Als uw ramen getint zijn, is het nog belangrijker om ze te beschermen. De getinte ramen van de sedan hebben de meeste kans om aangevochten te worden. Dus hoe eerder u de tint kunt verwijderen. Gebruik een pluisvrije handdoek en veeg het overtollige water weg. Als u van plan bent slechts een lichte laag aan te brengen, is de film iets moeilijker. U zult een dunne laag willen gebruiken. U moet elk type Quick detailer of wax vermijden, omdat dit de tint zal doen mislukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.