reizen Verkeer

0 Comments

Taxi Betuwe

De passagiers van een taxi reizen in zekere zin van het ene punt naar het andere, met een andere naam voor dezelfde bestemming, volgens een systeem van nummers die te onderscheiden zijn door de kleur van de auto. Dat zijn:

Door de jaren heen was het algemeen de gewoonte om slapende honden en natte voeten naar de kofferbak van je auto te brengen voordat je aan een reis begon.

Zes mannen, die op het platteland wonen, deden geen stap in de richting van het huis totdat zij het bereikt hadden.

Een buurman, die in dezelfde straat woonde als de familie Smith, kreeg van een politieagent te horen dat hij zijn auto moest verplaatsen, anders zou hij worden gearresteerd.

Een politieagent hield de zoon van de Smiths bij aankomst op de oprit van de Smiths aan. Hij gaf hem een bekeuring “omdat” zijn moeder in het buitenland was en zijn grootmoeder hem in het ziekenhuis bezocht.

“Omdat mijn moeder ziek is,” zei ze, “en ik haar naar het ziekenhuis rijd, ben ik bang dat ze ons niet zal kunnen zien. “De buurvrouw, zo vertelde ze later, was ook “overstuur” dat iemand bij de Smiths had ingebroken in haar auto terwijl ze niet thuis was en verschillende dingen had gestolen.

De Smiths verzetten zich. ratorialled haar buiten de rechtbank. De zaak werd behandeld door rechter Donald Forberg. Forberg schreef zich in voor de cursussen Antony Continuing Education, aangeboden door het Environmental Law Resource Center. Forberg leerde dat in New York, in tegenstelling tot Californië, verkeersboetes niet betaald hoeven te worden als ze per post worden ingediend en in de rechtbank worden betekend. Daarom werden de meeste tickets verworpen omdat de “timers” ze gewoon vergeten waren.

Niet zo lang geleden deed zich een soortgelijke situatie voor met een andere cliënt van ons, toen de bestuurder aan de kant werd gezet terwijl hij op een snelweg in Connecticut reed. De agent merkte op dat de auto slechts één set nummerplaten had en vroeg de bestuurder wat hij deed om een nieuwe nummerplaat te krijgen. Toen de bestuurder de officier vertelde dat hij een “idity kit” had gekocht om geen bekeuringen meer te krijgen, gooide de rechter de bekeuring weg. De bestuurder kon een dure radardetector zijn auto laten controleren en toch vaststellen dat het voertuig niet geregistreerd was. Wij hebben een aanklacht ingediend om dit misbruik van het systeem tegen te gaan

AMCIT Wordt beoordeeld

Misschien nog verontrustender is wat er is gebeurd met belastingbetalers die gewoon hun belastingen niet hebben betaald. In plaats van hen te treiteren zouden ze moeten werken om de overheid zich te laten gedragen. In plaats van te eisen dat de regering dure radardetectoren aanschaft die al dan niet een beretsituatie kunnen veroorzaken, zouden ze moeten werken aan het verlagen van de belastingtarieven en het oplossen van de betalingsproblemen die onschuldige mensen dwingen om een aalmoes van de overheid te vragen. In plaats van erop aan te dringen dat alleen de armen en behoeftigen in aanmerking komen voor aalmoezen, zou de regering de regels moeten veranderen om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn minst de eerste levensbehoeften ontvangt.

Verkeersopstoppingen in San Francisco na 21:00 uur als het buiten koud is. Let op het gebrek aan kalmte in het verkeer, want zodra de rijstrook is afgesloten wordt hij door Porcfest Steel paardenbakken tegen de stoeprand gehouden in wat neerkomt op een verkeersopstopping nog voor je je huis kunt verlaten. Het is duidelijk dat dit niet de manier is waarop Amerika oorspronkelijk het Interstate Highway System wilde laten functioneren.

We moeten oproepen tot een openbaar onderzoek naar de manier waarop onze regering speciale belangengroepen toestaat wetten te maken zoals het hun goeddunkt, in plaats van te luisteren naar verkopers en wetgevers die niet eens schijnen te begrijpen dat snelwegen geblokkeerd zijn en wat de behoeften zijn van degenen die er gebruik van maken. Denk hier eens aan in 2006.

Lees meer:
taxibedrijf tiel
taxi tiel

Leave a Reply

Your email address will not be published.