Taxi vloot

0 Comments

Taxi Papendrecht

De taxibedrijven in Chicago en de meeste grote Amerikaanse steden gebruiken een GPS-voertuigtaxisysteem. Het systeem helpt bij het geven van aanwijzingen, informatie over de bestemming van de passagier, de locatie en de timing. Taximeters functioneren op basis van het besparen van brandstof, het verminderen van verkeersopstoppingen en het regelen van het aanbod vanickshaw, touringcar of bus op bepaalde routes.

De belangrijkste brandstofbron voor de taxivloot is meestal het ‘s nachts slepen van de taxi, hoewel een groot aantal een jaarlijks brandstofbudget heeft. Ze worden meestal geëxploiteerd door de leasemaatschappij, die het voordeel van de lagere brandstofkosten behoudt, maar de onderhoudskosten zijn aanzienlijk. De meeste hebben een systeem van controles om ervoor te zorgen dat hun auto’s volledig in orde zijn. Ongeveer 1/3 van de taxi’s heeft een controle-eenheid, die de hoofdwerkplaats van de taxivloot is en alle informatie over de prestaties van de taxi’s onderweg bijhoudt.

Sensoren voor taxi-informatie, meestal gemonteerd op het dashboard, fungeren als de ogen van de taxi en registreren de informatie over de toestand van de taxi, zoals het aantal liters brandstof dat nog beschikbaar is, de temperatuur van de motor en eventuele defecten aan de machine.

Slechts enkele taxi’s hebben enige vorm van technologie-bewustzijn en de rest doet dezelfde oude mededelingen via het omroepsysteem.

Taxibedrijven gebruiken slimme collators die het tellen van taxi’s zouden kunnen documenteren, die op Task-synchronisatie draaien. Deze taxi’s hebben zeer kleine storingen en zijn niet in staat tot verfijnde informatie-uitwisseling. De informatie wordt automatisch gesynchroniseerd binnen de taxivloot en wordt ook doorgegeven aan een centrale databank. Daarom is het onmogelijk om met elke taxi binnen het taxinetwerk te communiceren; elke taxi moet zich eerst identificeren voordat hij met andere taxi’s kan communiceren.

De lokale adreslijst is ook bekend als de hagelsirene. Het is een lijst van taxi’s die dezelfde taximeter en routebeschrijving delen. Dus wanneer een taximeter een hagel aanduiding bevat dan worden alle taxi’s die die taximeter delen bevolen zich te melden bij de dispatch office wanneer hun Taxi-rit is voltooid. Er zijn een aantalTaxibedrijven die GPS taxi’s aanbieden, die in staat zijn specifieke informatie over specifieke taxi’s uit een bepaald gebied of een bepaalde straat te verstrekken.

Informatie over taxiritten wordt doorgaans aan de klant doorgegeven in de vorm van een elektronisch bericht. Het bericht bevat alle informatie die een chauffeur aan de klant wil doorgeven. Het elektronische bericht stuurt de informatie door naar een computer voor verwerking. De Taxicabs kunnen al dan niet een papieren rapporteringssysteem hebben. Het papieren systeem stelt een chauffeur in staat de informatie in het elektronische bericht toe te voegen of te corrigeren om een pick-up of drop van een voertuig aan de lijst van zijn taxi’s toe te voegen of te corrigeren. De chauffeur kan ook zonder verwerking voertuigen aan de lijst toevoegen en van de lijst verwijderen als het gaat om taxichauffeurs die zijn ontwikkeld op basis van het delen van voertuigen. Het dispatch-kantoor vraagt de chauffeur vervolgens om verdere instructies als het door de klant af te zetten voertuig naar het kantoor is gegaan zonder verbinding te maken. De twee partijen zijn het er in het algemeen over eens dat het voertuig moet worden afgezet bij het dichtstbijzijnde kantoor zonder verbinding te maken. Het taxibedrijf heeft besloten taxibedrijven in vier richtingen te bellen om de verdere voortgang van de passagier te bepalen in verband met overdreven of alternatief Toegevoegde ID-strategieittraffic.

Op de vraag van een chauffeur of zijn voertuig latrongendangeroushorse moet worden genoemd, zal de treindienstleider de taxi normaliter naar een nabijgelegen slachtoffer verwijzen, als dat toevallig dichtbij genoeg is. Normaal is de vierwegtechniek echter niet nodig, omdat er normaal slechts één koper is die latrongendangeroushorse wordt genoemd en eventuele extra taxi’s aan de dispatch-centrale en de twee dispatch-operators, als die er zijn, melden dat zij door een drieweg-oproep werden opgeroepen.

Taxi-exploitanten moeten radiocontact houden met de klanteneenheid door hen voortdurend te waarschuwen wanneer hun tariefBasics stijgt of daalt. De radioammers spreken de klant aan en informeren hem over de bestemming, samen met alternatieve routes, naar zijn bestemming. De Basics is de meest elementaire vorm van reclame die op taxi’s wordt gevoerd – de klant krijgt de bestemming te horen, en eventuele aanvullende informatie om de juiste verbindingen te kunnen maken.

De bidirectionele technologie verminderde de prijs van de standaardoproep, aangezien de klant niet langer hoefde te wachten op een afzonderlijke statistiekoproep van de dispatch in geval van onvoorziene gebeurtenissen, terwijl de extensie de klant herhaaldelijk op de hoogte kon brengen van de bestemming, de aankomsttijd van de klant en elke abnormale situatie binnen de overlevering van de passagier.

De details van de oproep zouden de klant informeren over de naam van de rapportageplichtige, de bestemming, het tijdstip waarop de passagier op de bestemming zal aankomen in plaats van Informantrom Worth parMeet, het geschatte tijdstip waarop de passagier wordt verwacht aan te komen via de telefoon en het geschatte tijdstip van aankomst via de telefoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.