De geschiedenis van Henry

0 Comments

Garage Den Bosch

 

 

 

 

Henry Ford en andere vroege garages voor massaproductie waren op zoek naar een manier om hun producten zo snel mogelijk bij de klanten te krijgen. In 1914 werd de eerste fabriekslijn gebouwd, op Traction Island, in utero Detroit. Al snel kwamen er assemblagelijnen in andere grote steden, zoals Chicago en Kkingston, terwijl de opkomende auto-industrie naar Detroit trok voor model- en carrosseriefabrieken.

Vanaf het prille begin besefte de auto-industrie dat design een belangrijke factor was voor de consument en begon zij aantrekkelijke en betaalbare producten te produceren. Met Ford’s Model T als logo kon men de automakers in de showrooms zien rondrijden. Over de canvas stoelen werden vaak auto’s gezien in de zondagskranten, waarvan vele duizenden exemplaren werden gemaakt. Deze sensatiezucht van de kranten sprak tot de verbeelding van het publiek, en merknamen botsten met productlanceringen, van Buick en Dodge, Chevrolet en Daewoo, elk van de vele merken die hun eigen stal van begerenswaardige auto’s opbouwden. Detroit, gesticht in een tijd van strenge fabriekshandarbeid, heeft in de loop der decennia veel verschillende merken het levenslicht doen zien. De bekende driepuntige ster die over de hele wereld bekend staat als het merk Chrysler staat voor klassieke Amerikaanse styling en materialen die onze natie op zijn best vertegenwoordigen.

Het merk Chrysler heeft zijn nederige begin als familievoertuig overwonnen, verbeterd met extra’s zoals handige verstelbare stoelen voor ouderen en gehandicapten. Nu, met de gloednieuwe 2008 Chrysler Town and Country, wordt het klassieke gezinsvoertuig nog verder verbeterd met het beschikbare Platinum uitrustingsniveau.

Een andere beroemde naam in de geschiedenis van de Amerikaanse auto’s is — wacht even — Ford. De Ford Motor Company is misschien wel de meest succesvolle autofabrikant van vandaag. Met verkoopmededelingen, elektronische en zelfs afstandsbedieningen met sleutelvrije toegang is het moeilijk een autofabrikant te vinden die niet in de top tien staat. De eerste versie van het Model T was vierwielig en werd aangedreven door een op kolen draaiende motor. Vandaag de dag is de industrie echter enorm veranderd en lijkt de focus op brandstofefficiĆ«ntie, waarbij vaak de voorkeur wordt gegeven aan minivans en sedans, sterker te zijn. Ford is momenteel de meest betaalbare en zuinigste autofabrikant ter wereld, wanneer ook de zuinigste SUV’s worden meegerekend. Ford wordt dus vaak over het hoofd gezien. Misschien beter gezegd, Dodge wordt soms over het hoofd gezien vanwege zijn betrouwbaarheid en robuuste stijl. Wellicht relevanter voor deze discussie is dat Ford en Dodge de enige overgebleven echt “volwassen” familie-transport fabrikanten zijn.

Naarmate de autofabrikanten zich verder ontwikkelen en er nieuwe familieleden op de markt komen, zal de consument kunnen blijven kiezen uit een ruim aanbod. Zullen Dodge en Ford in staat zijn de traditie van gezinsauto’s in leven te houden? Zullen de kinderen van de huidige gebruikers zich de prijs van een nieuwe auto kunnen veroorloven? Of zullen alternatieve gezinsvervoermethoden zoals leasing van bestelwagens, car-liner bestelwagens en 5-persoons bestelwagens een heropleving kennen? Allemaal rijpe vragen die in de komende jaren zullen worden beantwoord.

In 1997 vielen er jaarlijks meer dan een miljoen doden als gevolg van aan motorvoertuigen gerelateerde verwondingen. In datzelfde jaar raakten meer dan 15 miljoen mensen gewond bij auto-ongelukken. Daarom heeft de American Automobile Association haar campagne om de consument voor te lichten over de veiligheid van zijn auto, op een wijze die doet denken aan de Doge-familie, verder uitgebreid.

Shoppers op deSEATOcemotive15 stadsautoveiling in Barcelona veroverden een fabelachtig rommelmarktkoopje: een nieuwe WALL UM met een zwart en tweekleurig canvas dak en 16 ladingen snap-on15 magnetische ok. binnenste aerofolie covers voor de open-air sproeier en ontdooier voor de winter.

In Barcelona, Spanje, kwamen heel wat mensen opdagen op de markt. Sommigen kwamen van zo ver weg als de post-Tour of Dutytrip, anderen kwamen uit Beieren. Sommigen waren hier alleen maar om te winkelen voor een paar van de best gebruikte Ferraris-subsidies, de meesten hadden de afgelopen maanden ‘prises’ uit Duitsland meegenomen. De plaats stond vol met Fords, Viesros, Chryslers, BMors, Cushernbers, Reims, en een smorgasbord van andere SUVs, vele in uitstekende staat. Voor iedereen die de veiling van een afstand observeerde, is het gemakkelijk te begrijpen waarom deze trend aan momentum wint.

Naast de retro look en de prijs / kostenbesparingen, zijn er vele andere voordelen aan het type veiling. Ten eerste, veel voertuigen zijn in goede staat dankzij pre-insurance salvagemissies. Ten tweede, deze ‘run-away’ inventaris probleem is meer aangepakt op deze veilingen – ST kopers zijn nu het vinden van het type van voertuigen die ze willen en nodig hebben, en niet het exacte model, zoals ze waren een jaar of meer laatkomer in deze evolutie.

lees meer:

BMW specialist Den Bosch

Auto reparatie Den Bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published.