hoe vind je de beste auto-onderhoud

0 Comments

Auto polijsten Den Haag

Auto’s polijsten kan een dure dienst zijn als u het werk door een professional wilt laten doen, maar er zijn tal van goedkope groepen die het werk graag voor u doen, tegen een prijs. Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief zijn er sommige gebieden die lokale mannen en vrouwen in dienst kunnen nemen om het werk voor u te doen. Het werk is niet hun taak om er extra voor te rekenen. Als zij zien dat hun cliënt niet in een financiële situatie is om voor het polijsten te zorgen dan zullen zij het tarief van de arbeid aanrekenen. Het voordeel is dat zij meer auto’s krijgen om te polijsten en zich geen zorgen hoeven te maken over prijsverhogingen, omdat er vraag is naar hun diensten.

Als u moeite hebt om die moeilijk te vinden speciale en vintage artikelen te vinden, probeer dan eens een speciale automarkt. U zult hoogstwaarschijnlijk vinden wat u zoekt in een automarkt. Er zijn vele manieren om punten te vinden, misschien zal een reis aan uw autogarage gebied u het specifieke type van autopoetsmiddel krijgen dat u nodig hebt. Controleer rond en wanneer u een speciale automotive markt die u wilt wagen in te ontdekken, daar beginnen. Dit is een fantastische manier om geweldige aanbiedingen voor belangrijke auto-onderdelen te vinden. Doe een beetje zoeken en vind jezelf het poetsmiddel dat je nodig hebt, wees een savvy consument.

Kraits Car Co. bestaat al sinds 1941 en heeft het vertrouwen van 81% van zijn klanten gewonnen. Hun klantenbestand is uitgegroeid tot alle leeftijden, variërend van 41% mannen en 58% vrouwen. 42% van hun klanten zijn actieve autobezitters en nog eens 38% zijn eigenaars van voertuigen zonder motorkap. Deze klanten zijn de afgelopen jaren goed voorgelicht over wat verantwoord autobehoud inhoudt. De klanten variëren van mensen die al 5 jaar of langer in hun auto rijden tot mensen die nog nooit in een auto hebben gereden.

Deze klanten variëren van degenen die gezamenlijke kredieten of andere vormen van financiering hebben die met hun auto’s zijn verbonden. Zij omvatten ook degenen die betalen door maandelijkse termijnen aan degenen die gewoon wensen te betalen voor hun aankopen in zijn geheel. Hun behandeling heeft niet alleen betrekking op de behandeling van de auto, maar ook op het bijbehorende onderhoud ervan. Deze kopers en klanten beseffen dat het kiezen van de juiste auto-onderhoud niet noodzakelijkerwijs betekent dat het kiezen van een prijzige auto. Zij zijn geraffineerd genoeg om in te zien dat een goede, betrouwbare auto voor anderen van waarde en hoge waarde is.

Deze klanten hebben een typische spreadsheet-visie; zij willen goede kwaliteit en waarde. Zij blijken koopjesjagers te zijn als de prijs wordt afgeschreven over de lengte van de auto. Zij vragen het voor de hand liggende: wat zijn de beste en meest betaalbare plaatsen om naartoe te gaan?

De automobielverzorgingsindustrie neemt nota van deze trend en is rijp voor kansen. Het bedrag dat wordt uitgegeven aan reclame, Wolf Marketing enzovoort om deze klanten terug te krijgen en de splitsingen in het marktaandeel hebben al een fikse winst opgeleverd. 15% van de reizen van deze klanten zijn om een auto of vrachtwagen te kopen en typisch zullen deze mensen op zoek zijn naar een full service car wash en verzorgingsfaciliteit. De meeste van dit soort klanten zijn op zoek naar de meest doeltreffende, rommelvrije, snelle poetsdienst.

Dit is een nieuw soort klant waar de Ypsi Compact Cleaning Guys en gals zich op richten. Deze diensten zijn niet alleen voor auto’s; ze zijn professioneel en klantgericht. Ze zoeken naar de beste deals en gaan naar de beste, meest gekwalificeerde, creatieve aanbieders. De trend van de Ypsi Compact Cleaning Guys and gals is geen trend laat u adviseren, neem nota. Dit is goed voor de industrie en de cdw aannemer, gids, ingenieur, auto detailer of car wash eigenaar. Neem dit alles in overweging.

Leave a Reply

Your email address will not be published.