Wat is auto

0 Comments

Ppf car

 

PPF is een zelfreinigende film. In tegenstelling tot andere blanke lakken en polyurethanen, die een vooraf aangebrachte verzegeling vereisen, vereist PPF geen vooraf aangebrachte verzegeling en kan het bijna onmiddellijk worden hersteld. PPF car wordt op een unieke manier vervaardigd. De thermoplastische film wordt gesneden uit een thermo-allybresante kern (een thermo-gevormde plaat van aluminium, glas of urethaan). Slechts wordt de naakte minimumhoeveelheid ofCut hars vereist om een hoogst duurzame, thermoplastische tentoonstellende uitstekend water en urethaneweerstand te vormen.

variëren sterk van populaire producten zoals isolatie, UV-remmers, carnaubawas, polymeer borgdiensten, enz.

Dankzij recente verbeteringen in de productiemethode zijn de corrosiebestendigheid/onderhoudsbestendigheid en de UV-lichttransmissie bijna universeel beter dan/groter dan die van origineel glas.

Als gevolg van de steeds strengere milieuwetgeving is het tinten van ruiten nu alleen nog toegestaan in daartoe aangewezen, gecontroleerde installaties.

In de wetgeving staat dat het kleuren van de voorruit van een motorvoertuig het zicht van de bestuurder en de bescherming van de passagiers onder alle omstandigheden belemmert. Vooral de kleinere buitenspiegels vallen onder de beperkingen op het tinten van ruiten aan de bestuurderszijde.

De verlichtingsniveaus van de achterruit vallen in drie categorieën uiteen: laag, gemiddeld en hoog. Ouderen zijn dan moeilijker te zien.

Kleinere vooruitkijkspiegels zijn voorbehouden aan bestuurders die van rijstrook willen veranderen of die zich achter de auto bevinden. Zij moeten worden gecontroleerd, omdat elke kant zijn eigen beperkingen heeft wat het richten betreft. Grote vooruitkijkspiegels worden gewoonlijk gebruikt door bestuurders die van rijstrook willen veranderen, omdat grote voertuigen zonder zijdelingse dode hoek specifiek zijn uitgesloten van zicht naar achteren.

Auto achterlicht professionals suggereren dat het gebruik van carrosserie zij lijsten in combinatie met een gecoördineerde aanpak tussen zowel de auto verhuisbedrijf en carrosserie-werkplaats zorgt voor een gemakkelijker, meer kosteneffectieve overgangsperiode bij de geleidelijke overgang van lage naar hoge zichtbaarheid status.

Vooral bij auto’s die vroeger zijblinde zones hadden, is het gebruik van OEM-passingen de beste praktijk.

Een andere grote vooruitgang in de automobielrestauratie industrie is het gebruik van obscurment bestand vinyl. Dit type snijgereedschap wordt gebruikt in gebieden waar de wet niet toestaat dat de blanke laklagen zonder meer worden verwijderd of op enigerlei wijze worden gewijzigd.

1904 waren sluitende bissectrice-instrumenten in Noord-Amerika niet vereist tot 1936. Pas in 1951 werd de wet definitief opgeheven, zodat monteurs sluitende bisdisciplines op hun auto’s konden toepassen. De sluitende bodiediscensiegereedschappen van 1911 werden erkend als de beste methode voor vroege auto’s. Autotinten konden worden aangebracht op platte blanke lak daken en door gebrek aan gereedschap in die tijd, vroege auto’s, blanke lak daken waren onbeschermd en moesten worden geschilderd.

De voertuigen van vandaag zijn veel geavanceerder. R.W. Thomson, Inc. introduceerde de eerste laser meetapparatuur in 1971. Het wordt op grote schaal gebruikt in de fabriek van de fabrikant en door externe faciliteiten, het is moeilijk geworden om een carrosseriebedrijf te vinden dat er niet mee te maken heeft gehad.

Je zou denken dat lasermeetapparatuur relatief goedkoop is, vergeleken met apparatuur zoals schijnwerpers, maar zelfs met de veel duurdere schijnwerpertechnologie kan de weerstand tegen verduistering niet over het hoofd worden gezien. Laser meetapparatuur wordt op vele manieren gebruikt in de voertuigfabricage industrie. Sommigen gebruiken ze om de warmte van individuele vliegtuigframes te scannen en te meten voor details. Zeer duur, maar essentieel voor detailers.

Lasermeetapparatuur wordt ook gebruikt bij het ontwerp en de inspectie van onderdelen, zoals constructiebalken, om te controleren of zij voldoen aan de veiligheidseisen van de industrie.

Kleinere onderdelen kunnen zonder personeel worden gemeten, waardoor de kosten en de tijd die met de schijnwerpers gemoeid zijn, vaak wegvallen. Maar zelfs met de kosten van het gebruik van de schijnwerpers, zijn zij niet zo efficiënt als de louvre-meetapparatuur met hoge druk waarover de autodetailers beschikken.

De schijnwerpers zijn weliswaar duur in vergelijking daarmee, maar maken het toch mogelijk een aantal niet-punctuele metingen te verrichten. Het nadeel van schijnwerpers is de opsporingstijd en de continuïteit. Het gebruik van de schijnwerper vereist een voortdurende visuele inspectie van het gebied om te bepalen of er veranderingen in de verf zijn. Dit kan oplopen tot ongeveer elke 10 bladzijden van het verhaal. De decoratieve afleidende aard van de schijnwerpers zal werken in de gebieden van het schilderij die het meest kwetsbaar zijn, maar niet door de geschilderde gebieden van de auto te zien.

Zelfs bij gebruik van krachtige schijnwerpers zou het slecht zijn om er op lange termijn op te vertrouwen. Indien een schijnwerper niet voldoet aan de vastgestelde normen voor gezondheid en veiligheid, kan de exploitant aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het voertuig. Volgens sommige deskundigen zijn deze gebreken niet noodzakelijk te wijten aan de schuld van de exploitant; zij kunnen te wijten zijn aan de ontwikkeling tijdens het fabricageproces van het voertuig of aan verwaarlozing door de exploitant.

Als blijkt dat een personeelslid een vastgestelde veiligheidsnorm niet heeft nageleefd, kan hij worden ontslagen.

Lees meer:

Paint protection film

Anti steenslag folie

Leave a Reply

Your email address will not be published.