Waarom hebben we een brommer nodig

0 Comments

Brommobiel Roosendaal

Dit zijn enkele van de vele redenen waarom wij dit zeggen:

Nu de school bromfietsexamens aanbiedt, is het zinvoller om het vanaf de eerste dag te leren. Ook min of meer weten wat je van tevoren moet doen is erg handig.

brommobiel gaan over allerlei wetten, van uitstoot, parkeerregels en wetten over op- en afrijsnelheden. Dit soort testen stelt je gerust dat de wetten daadwerkelijk worden nageleefd en dat je geen rijbewijs krijgt. En het is zeer noodzakelijk om deze wetten in de gaten te houden.

Parkeren

Het is verbazingwekkend hoeveel mensen niet parkeren. Ze nemen de auto te dichtbij, of twee auto’s op een intense vertraging, of het ergste van alles, ze parkeren op de straat. Dit is buiten de wet, en u zult zeker zakken voor deze test.

Om te parkeren heb je minstens 4 ok $ nodig voor de ruimte. Vergeet niet dat ok niet te veel betekent, in de praktijk betekent het gewoon dat je maar ongeveer drie stralen van je transponder nodig hebt om te parkeren, het is niet alsof je inhetiek bent.206 ok is minder dan 36 km per uur. Het is gemakkelijk te zien hoeveel minder dan 36 km per uur nodig is om een plek te bereiken. Rijd gewoon rond op een parkeerplaats, winkelend publiek dat binnenkomt, of zoek van ver een plekje en ga over de limiet. Ook is het aan te raden om het pad te nemen en niet de straat. Ook het parkeerpersoneel zal het niet leuk vinden als u voor hun voertuigen langs rijdt.

Backing

Probeer nooit, ooit, achteruit te rijden op straat. Dat kan dodelijk zijn. Er zijn veel geparkeerde auto’s die je zouden kunnen overrijden, en het is bijna onmogelijk om uit een zijwaartse bocht te komen in een stilstaande auto. Koop een shifter voor op de stoep en een hoed, en rijd daarmee achteruit. Als je een parkeerplaats oprijdt, schuif je je stoel omhoog, en steek je je hand door je armleuning, of je raam, om naar achteren te seinen. Beweeg uw auto langzaam, en u zou een veilige plaats moeten vinden. Blijf op die plaats tot u klaar bent met achteruit rijden. (Controleer de spiegel om er zeker van te zijn dat de auto achter u niet probeert uw ruimte in te nemen).

Wanneer u bij uw oprit, en er is niemand komt met een sleutel, zet de sleutel in uw slot, en get the hell outEr zijn tal van andere dingen die je nodig hebt om te doen voordat het verlaten van het huis. Breng uw herbruikbareShop houden u handige keukenmes identieke degenen (ze passen in het sleutelgat, behalve wanneerulated), neem een zuiveringszout, kruimels, jerky, en andere dergelijke wrappers. Koop een kniehelm, en startkabels, en draag een mobiele telefoon die werkt op vlak land. Blijf ‘s nachts van de weg.

Veel plezier. En gelukkig rijden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.