Taxichauffeurs

0 Comments

Taxi naar Delft

Het taxichauffeursgedeelte van de vervoersdienst is zeer belangrijk. De hele drijvende kracht van de taxidienst is afhankelijk van de kennis, het voertuig en het aanpassingsvermogen van de taxichauffeur. De technicus achterin is er nooit om de vaardigheden van de chauffeur te vervangen. Taxi’s die door slechts één bestuurder worden bestuurd, lopen meer kans op ongevallen dan onderhouden voertuigen die door één bestuurder worden bestuurd. Veel taxi’s, zelfs met verbouwing, hebben niet genoeg aantal taxi’s voor het aantal taxi’s dat een stad kan hebben.

De geschiedenis van de taxi is zeer interessant. De eerste gebruikte een wiel met leer eraan bevestigd om één of twee mensen te vervoeren. Geen enkele andere auto of motor vervoerde ooit zoveel mensen of vracht. De eerste taxi’s werden meestal in grote steden en gemeenten geplaatst om als eindpunt voor treinen te dienen. Deze taxi’s werden gewoonlijk met driewielers bestuurd om de kosten van een op benzine rijdende trein uit te sparen.

De eerste taxi’s waren niet gemaakt voor comfort. Ze werden gemaakt om betrouwbaar te zijn bij lokale boodschappen of voor het afleggen van lange afstanden. Taxi’s waren een vervoermiddel voor transport tot de uitvinding van de taxi. De taxi werd op bepaalde plaatsen en in een bepaalde tijd uitgevonden. Toen de TCMS een handigere manier om taxi’s te huren voorstelde, ter vervanging van de driewieler. Het werd een rage om deze taxi’s te huren. Beginnend met driewielers, werden andere manieren van vervoer voor het verhuren van taxi’s aangeboden zoals paardenkarren, elektrische vliegtuigen en vliegtuigen. De eerste IRS taxi was geschikt om tot 40 mijl per uur te gaan. Starttarief voor IRS taxi’s was 5 cent per mijl. De dienst werd ingevoerd met Chicago Taxiare die een minimum van 25 mijl eiste.

De eerste taxi’s kwamen uit Duitsland en werden later in New York City gebouwd. De eerste taxi maakte gebruik van een reeds bestaand tweedehands vliegtuig en bleek perfect geschikt te zijn om passagiers van de luchthaven naar het financiële district te brengen. Taxi die de vlag van AI vliegtuigen en kleuren was de favoriete wijze van vervoer en later de onderscheiding werd gegeven aan gekleurde vliegers ook. Deze taxi’s onderscheidden zich doordat ze zich in een vliegtuigkist bevonden in de vorm van een vliegtuig, terwijl ze binnen New York City verkeersveilig waren. Dit was de standaard wijze van vervoer tot 1962, toen de pick-up trucks werden geïntroduceerd in de limousine service.

DeComplicationof Handling TailgatingCabswas de oorspronkelijke haast en stroom van mensen die op bepaalde tijdstippen op bepaalde bestemmingen moesten zijn. Begonnen met het onderhoud van vliegtuigen, groeide de taxi-industrie geleidelijk om aan de toenemende vraag te voldoen. Deze extra voorzieningen omvatten de stereo, ijs, zeep, en koffie.

De eerste pretparktaxi werd in 1963 in NY geopend door het Properties Committee. Het eerste pretpark met een taxi was Hot-Dot. Het park brandde tot 1971. De taxigeschiedenis kent vele interessante wendingen: – De luchthaventaxi was continu in bedrijf met betere service en betrouwbaarheid, – De bagagetaxi, – De minibusjestaxi, – De padvinders en hun voertuigen, – De taxi’s van de privéscholen, – Elektrische taxi’s, – Deze functies volgden het taxigebruik. De jaren tachtig zagen het toenemend gebruik van minibusjes en caffeine. De taxi’s van vandaag bevatten al het soort van de Mercedes recliner met zijn 34 kubieke meter ruimte. De relaxfauteuil absorbeerde de warmte die wij in de stad voelen niet zo goed; wij zitten ook liever bij het raam zodat we de warmte kunnen voelen als we buiten zijn. De categorisering is niet slecht omdat er veel merken en modellen van de taxi’s zijn. De taxibedrijven die in de gele gids staan, houden ze in de gaten. Hoe efficiënter de taxibedrijven zijn, hoe meer auto’s er op de weg zijn. Vandaag gaat elke vier stappen een taxi naar de bestemming, eerst moeten ze worden goedgekeurd. Het proces is zeer soepel en Hier is een lijst van taxibedrijven en hun diensten:

Leave a Reply

Your email address will not be published.